Tuesday, December 19, 2017

Hantar Ke Terengganu

Baru2 ni umi bertugas di luar dr Selangor skit sebab ikut team hantar kes terlantar ke Terengganu. Sebenarnya kes tersebut adalah di Dungun, tapi sebab rumah tamu disitu ada masalah...maka kami terpaksa cari penginapan agak jauh sedikit ke atas....dan yang available di Asrama Rusila KT. Agak jauh jgk tapi jika balik hari pulak pilot dah kepenatan sbb semalamnya seharian trip ke Melaka. So suka atau tak...eh umi sukaaaaa....hehehe kita lajak atas skit sampai KT tido semalam.



Cuaca agak panas pulakkkk...fuhhh merecik peluh dengan kelaparan tahap gaban....sebab masa htr kes tersebut kami x singgah pun mana2 perhentian melainkan untuk buang air, sebab kes tu adalah pesakit terlantar jd tentunya nk sampai cepat kan...alhamdulillah jam 4 ptg camtu sampailah ke KT....yahoooo




Macam biasa punya lah lapar nak mati dahhhhh gigil2 dengan angin keluar atas bawah hahahaha....kitaorg shoot ke teluk ketapang makan lah ICT, SCT, UCT, nasi goreng dan air kelapa...fuhhhh lega weyyyyy



Macam biasa bila blk makan hati dah senang...umi ternampak ada buaian ...ok pilot offer nk singgah bergbr tak...ehhhh gila xnak hahahahah



Laju buai ku lajuuuuu


Ni peta dlm Asrama tu...nk amik gbr beria xyah lah sbb ni tempat kes2 perintah mahkamah



Ooooo...sebelum blk ke Selangor kita mencekik dulu keoy teow sup atas pasar payang. Sedap ditekak umi sebab sup nya xberminyak sup bodo2 je tp mabeles



Lastttt skali sblm blk kita sggh beli keropok dulu...ni keropok dah rebus makan dlm kereta nyuuummmmm....zassss blk

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)